Hoe een muurschildering te versieren?

Wandschildering

Als je een beetje artistiek bent, is een muurschildering misschien precies wat je wilt om een kamer, een hele muur of meer te versieren. Ongeacht je vaardigheid gebruik een goede heldere acrylverf en dan oefenen schilderen de wandschildering op een stuk karton of poster boord eerst. Niet alleen zal dit bespaart u tijd en poster bord of posterboard is gemakkelijk geruïneerd. Gebruik een poster frame om die muur mat te beschermen. Dan kun je het posterboard gedeelte eraf schilderen en dan papier over het frame. Als je een goede muurschildering hebt dan zal dit een professioneel uitziende baan zijn. Dat zou het moeten zijn, tenzij je je inspiratie muurschildering wilt veranderen. Als je de juiste exacte kleuren kunt krijgen dan zal het een gezicht zijn dat je nog lang zal zien. Alleen een professional kan dit effectief doen — en het zal meer geld kosten.

Als u wilt dat een muurschildering op een hele muur, dan beslissen of u wilt dat een “functie” of een muurschildering ” muurschildering geschilderd op een hele muur,” of de kleinere muurschilderingen (muurschildering op een poster bord of acryl). Als uw muurschildering een muurschildering op een muur is, laat het dan door een professional doen, want een muurschildering op beton is exponentieel veel duurder. Somer scheurt de hele muur open en schildert hem opnieuw… dat is twee dagen werk voor elke professional. Laat de muurschildering maken over een onderwerp, zoals een sjabloon, een muurthema of een foto van je kind dat met een bal speelt. Gebruik je inspiratie om een muur voor je kind om te toveren in een rand! Je kunt een muurschildering maken op kastdeuren, muren van een kinderkamer, een commode, een nachtkastje, in een traphal, een keuken, of op een accentmuur. Verf langs die muur met een andere kleur als je de binnenrand afmaakt, maar laat het gedeelte dat je geschilderd hebt bloot op een andere muur. Schilder vervolgens het zichtbare gedeelte met een iets donkerder tint van de muurkleur. Zo blijven de twee kleuren contrasteren, maar lopen ze tegelijkertijd in elkaar over.

Een muurschildering op een hoedenstandaard zal een heel spektakel opleveren, maar vergeet niet de twee kleuren niet te laten lijken op elkaar. Wanneer de muurschildering klaar is, zult u versteld staan wat een krachtig hulpmiddel dit werkelijk is. Het kan een gewone ruimte veranderen in een verbazingwekkend, complex kunstwerk. Mijn advies is om het niet allemaal in je eentje te proberen. U zult waarschijnlijk afvlammen en het zal er niet zo goed uitzien. Je wilt dat het er goed uitziet, maar ook alsof je professionals hebt ingehuurd om het te doen. Als je muurschildering erg gedetailleerd is, wil je wat textuur toevoegen met een wandbekleding van goede kwaliteit naar keuze en vervolgens wat mooie foto’s toevoegen om de look te versterken. Het is gemakkelijk om textuur toe te voegen met een product genaamd O Quartz. Het bevat echt kwarts dat gebroken is en in willekeurige grove poedervorm. Dit wordt gemengd met water waardoor een slurry (sicleCo) ontstaat en vervolgens in verschillende diktes op een muur aangebracht. De slurry vormt een zeer dikke laag en is na droging zeer glanzend. Wanneer u het op uw muur aanbrengt, moet u enkele voorzorgsmaatregelen nemen door de slurry over wat krantenpapier aan te brengen en het oppervlak van de muur lichtjes schoon te maken voordat u de slurry aanbrengt. O Quartz muurbekleding kan worden gevonden in Home Depots. De prijs varieert van $2,5 tot $6 per vierkante meter.

Muurschilderingen zijn zeer veelzijdig. Ze hebben de mogelijkheid om het uiterlijk van een kamer of een hele muur volledig te veranderen. Als je niet de hele muur wilt bedekken – verander dan gewoon één accentmuur. en muurschildering is ook een goede investering voor wanneer u aan het verbouwen bent, een aanbouw of zelfs het huis zelf. Het verhoogt dramatisch de waarde van uw huis! Dit kan een appartement in uw appartement te voelen alsof het een deel van uw huis, en dit zal helpen om uw huurders te kalmeren wanneer een dode ruimte zou kunnen leiden tot een conflict. Op deze manier zal een muurschildering ook uw huurwaarde verhogen. Als je nog nooit een muurschildering hebt gemaakt, moet je een naslagwerkje over dit onderwerp aanschaffen. Er zijn enkele basisprincipes die je moet weten over kleuren en afwerkingen, en als je die leert voordat je begint, bespaar je jezelf een hoop hoofdpijn.

Lees meer

Marmerimitatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.