Hoe gebruik je een vloerschuurmachine op de juiste manier?

 

Vloer schuren Amsterdam

Aangezien veel oude vloeren zijnUXed, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vloer er een tijdje te goed uitziet. Schuren met een handfrees zal het proces versnellen, maar het is leuk te weten dat uw project er niet goed uit zal zien nadat de pijp is afgebrokkeld. De klus is niet te zwaar voor een pro, het is gewoon een vies karwei. Op zijn eenvoudigst, een all-around schone klus voor iedereen. Hoe de vloerschuurmachine correct te gebruiken. U moet uw vloer schuren in de richting van de nerf van het hout, stop regelmatig om uw vooruitgang te controleren. Zodra een zone is vastgesteld, gebruikt u uw schuurmachine in dezelfde richting van de nerf en stopt u de machine te ver naar rechts of naar links te gaan. Door te schuren met een vloerschuurmachine komt uw houten vloer beter tot zijn recht dan wanneer u een handschuurmachine gebruikt, die onmogelijk gelijkmatig genoeg druk kan uitoefenen.

Veiligheidsadvies. Draag nooit het stofmasker tijdens het schuren en draag geen te lange sokken. De machine zal verstopt raken en langzaam schuren. Zowel het stofmasker als de sokken moeten worden verwijderd. Koffie en thee moeten uit uw ogen partner worden verwijderd door het dragen van een stofmasker of een voorgeschreven veiligheidsbril. Een veiligheidsbril is een must als u aan het schuren bent om te voorkomen dat er deeltjes in uw ogen terechtkomen. De schuurmachine kan houtbranden in de ogen veroorzaken als er per ongeluk mee gewerkt wordt, door de juiste verzorging ontstaan deze blaren niet. Deze brandende ogen gaan weg met een doos afgeveegde lappen aan uw handen. Het gebruik van de schuurmachine om de vloer te schuren begint met het plaatsen van een handvol droog schuurpapier op de zool van de schuurmachine. Ik weet precies welke maat ik nodig heb, een blok van 8 voet, geen doos, dat lijkt me logisch. Het moet nat zijn zodat het niet ronddraait in de lucht. Dus doe een behoorlijke hoeveelheid vervangend grit (zand) op de schuurmachine, vergeet niet om eerst nat te schuren. Plaats het grit in de doos die in het stofopvanggedeelte aan de achterkant van de schuurmachine moet. Plaats de schuurmachine op de met was beschermde tafel en laat hem heen en weer lopen over een deel van de vloer, totdat de oude afwerking is verwijderd.

Benodigdheden. Een mooie brede werkbank die het gewicht van een plaat triplex kan dragen is geweldig voor het leggen van de vierkanten en de afmetingen, en ook voor eenvoudige ondersteuning voor de schuurmachine en het blok. Een stofafzuiging is als je er een hebt. Een 2″ draaibare gereedschapskop is erg handig om boven het 2″ zaagblad te plaatsen. Dit zaagblad wordt gebruikt om de vloerplaat te zagen. Voordat u dit zaagblad op de tafel legt, draait u het op zijn volledige lengte en drukt u het helemaal in het oppervlak. Dit geeft u de meeste controle over de machine en dus betere resultaten. Een doppenset is handig om het handvat van uw keuze op te plaatsen. Een riemhaak is om plat op het pinnenbord te plaatsen. accessoires nodig parameters alle oppervlakken te identificeren om een goede afwerking van de vloer te garanderen. Een houten zaag is nodig om gaten in de houten vloer te zagen. Als u een geluidskussen overweegt, zorg er dan voor dat het een van goede kwaliteit is. Kaal hout kan soms moeilijk te zagen zijn. De boormachine wordt gebruikt om de vloerplaat vast te zetten door het aandraaien van het beslag en kleine moeilijk te zagen vloerdelen met behulp van een schroevendraaier. Spijkers worden gebruikt om het frame

op te zetten. Als u bereid bent om moeite te doen, zijn er gatenzagen met snijbladen verkrijgbaar voor het snijden van grote stukken hout die in vloeren worden gebruikt. Houtlijm en spijkers kunnen worden gebruikt om het pegboard aan de vloer te bevestigen en ervoor te zorgen dat het waterpas ligt. De beste resultaten worden verkregen met vloerdelen van 1/8″ dikte. Het wordt tegenwoordig toegevoegd aan vloerdelen, met gebruik van in-place groeven. Producten zoals 3″ en 4″ lijm, 3″ vulmiddelen en lijm, die een zelfnivellerende lijm is, of scudes, dat is zelfnivellerende lijm die u tijd en geld bespaart. Een hamer wordt gebruikt om tegels te hameren waar nodig en een tegelsnijder is ook handig voor tegels in het midden. Een T-vierkant wordt gebruikt om de uitlijning te markeren en het schuren in orde te maken, en ook om hoeken in een tegel samen te voegen. Een tegelroller is het beste om overtollige lijm en specie te verwijderen. Met een voegkit wordt een begin gemaakt met het aanbrengen van voegmiddel en water. Een voegvlotter wordt gebruikt voor het afwerken van hoeken en wordt bovenop de eerste vlotter gezet. Houd de voegmortel gelijkmatig op met de andere drijver. ReliĆ«fmes, om vuile rand te snijden, wordt gebruikt om overtollig voegmiddel uit de voegen weg te strijken. De stofzuiger wordt gebruikt om de vloer schoon te maken nadat de klus is geklaard.

Lees meer

Vloeren laten schuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.