Hoe kies je het juiste behangpapier?

Industrieel behang

Bij het kiezen van de look van behang is het eerste wat we overwegen de kleur, want de keuzes zijn eindeloos. Kies een eenvoudige zwarte of witte, of een gedurfde getextureerde groene kleur met ofwel een matte of glanzende afwerking. Deze stijl van behang werkt goed binnen of buiten als het wordt gebruikt met de getextureerde en ruwe getextureerde afwerkingen. Het is een van de gemakkelijkste technieken om te leren en is echt een stijl waar de muurkleur de inspiratie is.

Eerst moet u het oude Industrieel behang verwijderen. Schuif de voorkant van het paneel onder de randen van de kamer, hetzij met lijm, geschikt gereedschap, of met tape om het op zijn plaats te houden. De meeste muren hebben naden bij het plafond en de vloer. Zorg ervoor dat u deze gladstrijkt met uw hand voordat u begint met het verwijderen van een deel van dit behang. Het kan nodig zijn een plamuurmes, een kleine schraper, een schuurblok of schuurpapier te gebruiken voor ouder papier met structuur. Er zijn speciale methoden om dit behang te verwijderen, kies er een die gemakkelijk te leren is en niet te veel schade aan de muur zal toebrengen. De meeste professionals zullen een hogedrukreiniger of een stoomafstomer gebruiken. Het kan zijn dat u de hogedrukreiniger niet meer hoeft te gebruiken, dit hangt af van hoe oud het papier was.Vergeet niet om de muur weer glad te schuren als u klaar bent. De volgende stap is om het papier lichtjes glad te schuren. Dit zal helpen om de beits niet aan te hoeven brengen, omdat het schuren de natuurlijke onvolkomenheden in het papier zal benadrukken. Het schuren zal ook helpen om de primer niet aan te hoeven brengen, omdat het schuren de vorige lichte laag van het muuroppervlak zal reflecteren.

Zodra de primer droog is, bent u klaar voor de volgende stap: het aanbrengen van een goede primer. Kies een lichte primer op oliebasis. Echt, door de primer aan te brengen voordat u begint te schilderen, helpt u uw mooie muurafwerking vanaf het begin te beschermen. Ook zal de primer de onvolkomenheden in de muur benadrukken. Uw plaatselijke bouwmarkt of verfwinkel kan u helpen de juiste primer te vinden voor uw soort papier. Voor verf wordt meestal een andere primer gebruikt dan voor structuurpapier. Als het papier glad is, kunt u misschien wegkomen met een gewone pilsky, als het ouder is en in slechte staat, probeer dan de primer te gebruiken om de hechting te verbeteren Wanneer u van een lichte primer naar een primer op oliebasis gaat, zult u beginnen te zien dat de muur olie van water zal scheiden: met olie doordrenkt papier zal eraf schuren en het behang met rust laten. Als het papier niet in goede staat is en u gaat van een lichte primer naar een primer op oliebasis, dan is dit het moment waarop u zult zien dat het behang zich van de muur zal scheiden. Nu, ga naar de afwerking.

Zodra u de sierstrips hebt gewassen en grondig hebt uitgespoeld, bent u klaar om de muur af te dichten met primer. Voor sommige professionals is dit een must, anders zal het behang onherstelbaar beschadigd worden. Sommige professionals willen een “geglazuurd” uiterlijk bereiken, met andere woorden, het papier wordt glasachtig. Dit wordt gedaan door een”.00 verhouding van water op spijkers, en dan een laatste laag van dieparized primer” aan te brengen. Glazuur wordt zwaar aangebracht, dus zorg ervoor dat het goed droogt. Spoel voor de zekerheid de muur goed af. Het is belangrijk bij het aanbrengen van de primer deze te laten drogen en pas daarna het eigenlijke behang aan te brengen. Sommige vakmensen lopen op de zaken vooruit en kwasten en rollen of spuiten het behangpapier er heel snel op. Wij raden aan dit pas te doen als het behang droog is, anders krijgt het papier een huidachtig oppervlak, waardoor vuil vast blijft zitten. Bovendien moet u niet alleen proberen het behang “feestklaar” te krijgen, maar moet u misschien ook een hele dag of langer wachten tot de primer droog is.Doe dat: Het schilderen van een muur is in principe hetzelfde van papier tot papier, met één opvallend verschil. In plaats van papier dat een vrij transparante film op de muur creëert, verandert dit behangpapier de hele aanblik van uw kamer. Het wordt dus snel en gemakkelijk over het structuurbehang  aangebracht en daarna blijft het erop zitten. Met spuitbehang is het structuurbehang heel gemakkelijk eroverheen aan te brengen. Wanneer u uw behang ophangt, kunt u, tenzij u de hulp van een vakman inroept, het structuurbehang het beste zo plaatsen dat het iets boven de gipsplaat uitsteekt. Zorg er altijd voor dat u de muur voldoende tijd geeft om uit te drogen voordat u weer op het behang gaat duwen en het behangpapier tegen elkaar duwt om de muur zachter te maken, zodat het papier goed kan worden bevestigd. Echt, u zult verbaasd zijn over wat een verschil het behang op uw kamer zal maken!

Lees meer

Duette gordijnen

Gordijnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.