Schildershuis: Een huis om te schilderen, te verhuren of te verkopen.

Er zijn talloze manieren om geld te verdienen met uw huis. Een van de eenvoudigste, meest betaalbare en betrouwbare is om het te verhuren. Als u niet veel moeite wilt doen, of hulp wilt bij de marketing van uw woning, kunt u gebruik maken van diensten die al het werk voor u doen. U kunt zelfs passief inkomen genereren via diensten zoals het verhuren van een kamer via Airbnb of een andere VRBO dienst of het vermelden van uw huis op sites als House123.com, RentUntilYouRue.com, MyHouseForRental.com etc. U hoeft alleen maar een ideale huurder te vinden die terug blijft komen en u elke maand huur betaalt totdat ze verhuizen. Voor sommige mensen is het verhuren van hun huis een geweldige manier om hun inkomen aan te vullen of hun hypotheek vervroegd af te betalen. Het nadeel is dat veel potentiële huurders kunnen worden afgeschrikt door onderhoudsproblemen – niet alleen vanwege het onderhoud zelf, maar ook vanwege wat het hen zou kunnen kosten als ze uiteindelijk iets breken of het huis laten schilderen in Purmerend nadat ze zijn vertrokken. Voordat u uw huis op de verhuurmarkt zet, moet u echter een aantal dingen overwegen…

Schilder Purmerend

Waar u op moet letten voordat u uw huis op de markt brengt

Voordat u uw huis op de verhuurmarkt zet, moet u een grondige inspectie laten uitvoeren. In eerste instantie wilt u er zeker van zijn dat uw huis in goede staat is en dat er geen grote problemen zijn met de structuur. De huurmarkt is zeer gevoelig, en er zijn veel mensen die een huis willen huren dat niet in goede staat is – dus het kan u veel gedoe en een slechte beoordeling kosten als u dit niet goed doet. De inspectie moet ook gebeuren voordat u alle items verwijdert die een potentiële huurder zou kunnen gebruiken, zoals banken, tafels en apparaten. Je wilt niet dat je ze moet vervangen wanneer een huurder verhuist als ze kapot gaan. Bij de inspectie moet u letten op mogelijke problemen zoals termieten, structurele schade, losse of ongelijke vloeren, gebarsten of afbrokkelende muren en beschadigde elektrische bedrading.

Hoeveel en wanneer in rekening brengen?

Wanneer u uw huis te huur aanbiedt, is het cruciaal om een goed idee te hebben van hoeveel u moet vragen. Dit zal afhangen van een aantal factoren, zoals de locatie, de staat van uw huis, en de voorzieningen die u bij de verhuur inbegrepen zijn. Als u een maandelijkse huur vraagt, is het meest gebruikelijke bedrag ongeveer 30 procent van uw maandelijkse inkomen. Dus, als u $ 3.000 per maand aan huur verdient, kunt u $ 1.500 per kalendermaand in rekening brengen. In deze situaties, als u te weinig rekent, zult u eindigen met veel ontevreden huurders en zeer weinig huurders. Als u te veel vraagt, zult u moeite hebben om huurders te vinden en kan het u veel geld kosten aan reparaties en onderhoud.

Onderhoud nadat een huurder is vertrokken

Een ding om op te letten is de hoeveelheid onderhoud die u van uw huurder verwacht. Sommige mensen zijn bang dat ze uiteindelijk te veel zullen betalen voor het onderhoud van de woning, omdat ze hebben gelezen dat dit de verantwoordelijkheid van de huurder is. Er zijn echter enkele dingen die u in gedachten moet houden. Er mag bijvoorbeeld nooit van u worden verwacht dat u grote reparaties uitvoert, zoals het vervangen van het dak of het herstellen van grote structurele schade, zonder professioneel advies in te winnen. Bovendien mag u van uw huurder alleen kleine reparaties verwachten waarvoor hij de materialen in uw woning kan gebruiken.

Conclusie

Hoewel het verhuren van uw huis een geweldige manier lijkt om geld te verdienen, is het belangrijk om te onthouden dat het een bedrijf is. Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken, zoals het vragen van een correcte prijs, het adverteren van uw woning, het screenen van potentiële huurders en ervoor zorgen dat de woning in goede staat wordt gehouden nadat ze zijn vertrokken. Hoewel het verhuren van uw huis misschien een geweldig idee lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat het geen gemakkelijke manier is om geld te verdienen.

Er komt veel bij kijken en er moet veel werk verzet worden. Daarom is het belangrijk om onderzoek te doen voordat u de sprong waagt en uw huis verhuurt. Het kan een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen, maar alleen als u bereid bent om er hard voor te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.