Sliding Door Closet

Schuifdeurkasten

Sommige mensen vinden het moeilijk om een specifieke kast te hebben en houden zeker niet van een kast met veel deuren! De schuifdeurkast is een kast met schuifdeuren. Dit is een uitloper van een deurkast die oorspronkelijk in Japan is ontwikkeld. In Europa hebben ze echter geen schuifdeurkast, in Azië is er geen schuifdeur. Het concept van de deurkast is in feite vrij concept basic! De schuifdeurkast stond nog in de kinderschoenen in Japan en breidde zich daarna langzaam uit naar andere delen van de wereld. Het basisconcept van een schuifdeurkast verspreidde zich naar andere landen en omdat het geaccepteerd werd als een praktische behoefte, begon het te evolueren in verschillende ontwerpen en stijlen. Er zijn nu verschillende soorten schuivers voor een schuifdeurkast. Op sommige plaatsen is de kastdeur twee deuren die door elkaar schuiven terwijl het op andere plaatsen één deur kan zijn die het schuiven doet, er zijn echt een aantal stijlen om uit te kiezen.

Soms zal de schuifdeurkast een combinatie zijn van de oude stijl of de gemoderniseerde schuifdeurkast. Er zijn vele opties die bestaan door zowel het Japanse brievenbus systeem als anderen in het westen. In de Japanse stijl van een schuifdeurkast, de deur is eigenlijk een rechthoekige doos die scharnierend openzwaait. Sommige schuifdeuren zijn in feite opgesplitst in afzonderlijke eenheden waarbij de opening doorschijnend is en soms heeft de schuifdeur boven en onder doorzichtige tinten die van het ene naar het andere glas kunnen worden verplaatst. Sommige van de westerse schuifkastdeuren zijn nu van de privacy bureau stijl waar de deur kan worden omlijst uit massief hout of soortgelijk materiaal, zodat het is blessure proof! Franse stijl schuifdeuren zijn een andere vorm van de schuifdeurkast waarbij de deuren eigenlijk stilstaan en bestaan uit een centrale steunbalk die is bevestigd aan rollers die op de vloer en boven de deur zijn gemonteerd. Er is een groef over de rand van de deur waar de roldeur is gemonteerd op de rollen, zodat ze er niet afvallen wanneer de deur omhoog of omlaag wordt gerold.

A Voeten aan de zijkant geeft meer ruimte om kleding te bekijken en te knopen! Een rug tegen de muur is ideaal voor het opbergen van schoenen. De schuifdeurkast is een geweldige ruimtebespaarder! Er zijn een aantal kasten ingebouwd in de kast die noodzakelijkerwijs gebruikt worden voor kledingstukken. Er is een optionele houten kist, laden, schoenen- en stropdassenrekken en een kledingstang voor hangende kleding en een ruimte die kan worden gebruikt voor het herontwapenen van schoenen. Maar zoals met alles zijn er mogelijkheden om de ruimte georganiseerd te houden en er netjes en opgeruimd uit te laten zien. Wat dacht u van een hemelbed met planken aan de wanden. Leg de kleinere kledingstukken in de kasten en de stropdassenrekken en gebruik de schoenen- en stropdassenrekken om de secundaire artikelen op een nette stapel te houden. Zet de doorzichtige plastic bakjes op de planken die opgetild kunnen worden om bij de inhoud te kunnen. Hang de kleding vervolgens aan de kledingstang of gebruik haken om ze aan de binnenkant te bevestigen als er geen deur op de kast zit.

Een ander idee is om een waslijn te installeren aan de binnenkant van de deur. Deze wordt opgehangen aan een haak aan de muur en de kleren zijn gemakkelijk bereikbaar. Koelkasten- Ze zijn er in een breed scala van individuele maten en modellen. Ze hebben voldoende opslagruimte om de behoeften van de meeste consumenten op te slaan, waarbij de grootste modellen ruim voldoende ruimte hebben. De bodems zijn van roestvrij staal en ze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren voor elk model. Deze koelkasten zijn energie-efficiënt en zien er goed uit. Persoonlijk vind ik een koelkast van roestvrij staal mooi; het geeft een traditionele uitstraling aan een keuken. Als u een keuken in landelijke stijl hebt, zal een koelkast van roestvrij staal daar zeker goed bij passen. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen in het Franse design; de landelijke kleuren zouden er goed uitzien met een afwerking die daar sterk op lijkt. Canister Koelkasten- Dit is een ontwerp dat populair wordt bij veel huiseigenaren. Ze werken op dezelfde manier als de oude koelkast met twee verdelers. De ene die wordt gebruikt voor het bewaren van levensmiddelen is groter dan die voor het bewaren van kruidenierswaren. De andere is groter dan een secundaire koelkast. Deze koelkasten nemen minder ruimte in beslag en zijn energiezuinig. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en ontwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.