Timmerbedrijf

Timmerbedrijf Gouda

Timmerbedrijf 

Nieuwe trappen

Niets is indrukwekkender dan een trap met kroonlijsten naar een nieuwe trap op ware grootte.

Niet alleen moet u rond de ful uitgeven die de totale prijs van de trap zal verhogen. U moet echter ook betalen voor extra arbeid, tijd en materiaal.

Hieronder volgen de stappen om een ​​trap te renoveren:

Hopelijk maakt de bovenstaande procedure uw trap de beste keuze voor elk budget, en maakt u zich geen zorgen over alle kosten die u zou kunnen oplopen tijdens het renoveren van uw trap.

Een professional die de meest geavanceerde methoden voor het verbouwen en verbouwen van trappen zal gebruiken, zoals, indien mogelijk, een bladkast gebruiken om een ​​ultramoderne trap op ware grootte te maken.

U moet betalen voor uw nieuwe trapmaterialen. Dit in overeenstemming met de hoeveelheid werk en uw budget. Dit kan moeilijk te beheren zijn met een klein budget, daarom moeten we met een schatting werken.

De arbeidsafdeling speelt een belangrijke rol bij het inschatten van de kosten. Zij zullen de materialen bestellen.

Dit kost u alleen de materialen, dus als u een van de benodigde materialen koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Als dit uw eerste trap is, moet u een stapsgewijze "how to"-procedure leren. Wie wil er ooit een trap verbouwen? En zeker, als je huis één verhaal is, is een stapsgewijze procedure gemakkelijker te volgen.

En dan beginnen met:

1. Ontwerpfase. U kunt uitzoeken welk soort ontwerp past bij de huidige inrichting van uw huis, op voorwaarde dat het "geen ruimte inneemt". Er zijn ook "tractiepads" op de markt, en het zou een extra voordeel zijn als je een welkomstmat, een muzikaal stemapparaat bij de trap zou toevoegen. Er zijn ook leuke vormen waar je kinderen gewoon vrolijk van worden.

2. Wees goed op de hoogte van de plaatselijke bouwvoorschriften. De meeste bouwvoorschriften zijn gebaseerd op ladder- of trapcodes. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid afwerking voor de bovenkant van de trap beperkt is tot 10% van de gebouwbreedte (wat meestal voor acht of meer "ontkalkt" is. Als u wilt, kunt u een timmerman vragen om wat meer ruimte toe te voegen.

Het hoofdeinde mag niet groter zijn dan negen voet, zodat het iets handigs zou zijn voor een plank of een bureau.

Het plafond moet worden geverfd met een satijnen afwerking.

3. Heeft u een plafond – gips, verlijmd of hout?

Ook als u een plafond heeft – vinyl, vinylplaten of wat we "foamboard" noemen, moet dit worden geverfd, omdat het additief of reinigingsmiddel dat op vinyl wordt gebruikt, schadelijk is voor de verf. Maar – goed nieuws is dat je het kunt schilderen.

Als het van hout is, kunt u meerdere verflagen aanbrengen, waardoor de Verbeteringen (voor alle vloeren) tot een minimum worden beperkt, maar u moet er zeker van zijn dat de verf die u gaat gebruiken niet afbladdert. Maak het hout regelmatig schoon (kijk hiervoor op onze website, die stap was ik in het begin vergeten), als het eenmaal droog is. Als u nu een plafond heeft dat van gips of verlijmd is, maak dan een houtpatroon met kit wat met u in contact komt op het plafond.

4. Als u juridische zaken heeft, moet u dit eerst navragen bij uw plaatselijke rechtbank.

Laat het je partner weten. Ik was net klaar met het verbouwen van onze badkamer en we lieten het over aan de profs, omdat we het nodig hadden, maar niemand zal wijzer zijn. We hebben het voor hen achtergelaten. Seolver heeft niet genoeg informatie over verbouwingen en de wetten. Het is het eigendom van de kopers, of zelfs zijn eigendom, je zou het kunnen afbreken!

Bij het kiezen van een kleur voor de badkamer, kleur voor kleur. Ik kies meestal een kleur die bij mijn behang past, want ik hou echt niet van te veel kleuren in huis, en ben vaak met andere dingen bezig.

Als je een realist bent en niets in je badkamer wilt veranderen, maar vooral je muren en plafonds schildert, gebruik dan primer. Primer (op waterbasis of oplosmiddelhoudend), is het spul dat de waterdamp in de muren stopt (gipspleister) en laat drogen. Maar dat is niet alles, het stopt ook (op water gebaseerde) verweking, waardoor de pleister verder beschadigd raakt). Maar toen ik de primer aanbracht, moest ik de bekraste muren met twee lagen bedekken. Les: 4 – verberg de lakschade niet uit wanhoop!

De volgende brief is,

5. Wil je in kleine secties schilderen? Bij het aanbrengen van verflagen kunt u altijd een verfspuit of -roller gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.