Zonwerende raamfolie

 Zonwerende raamfolie

Schoon/gepolijst: zo werkt het Zonwerende raamfolie is ontworpen om schadelijke UV-stralen te reflecteren, en wordt op die manier gehouden terwijl het zonlicht nog steeds door het glas naar binnen kan. Er kan ook een extra kleuring, meestal zilver, op het vensterglas worden aangebracht om meer privacy te bieden, aangezien deze de zichtbaarheid van een venster beperkt wanneer het in het licht wordt gehouden. Volledig illegaal gebruik van zonwerende folie is verboden, en horizontale anti-Duration folie heeft meestal geluk als het niet op het raam te zien is. In de praktijk zal een groter deel van het raam onbelemmerd blijven als de folie wordt gehandhaafd, en des te meer zal het raam de schadelijke UV-stralen weerkaatsen. Het is dus altijd van het grootste belang dat u uzelf en uw gezin tegen de schadelijke zonnestralen beschermt.

Fabrikanten maken over het algemeen twee soorten raamfolie; één die de hoeveelheid UV-stralen vermindert terwijl het zonlicht toch het glas kan binnendringen, de andere die de UV-stralen volledig blokkeert en voorkomt dat het licht doorkomt. Wie zonwerende folie voor zijn ramen wil kopen, moet rekening houden met de hoeveelheid direct zonlicht die hij ontvangt en met de beste plaats voor de folie, zodat deze 12 maanden later geen negatieve invloed heeft op de oppervlakken waarop de folie wordt aangebracht. Consumenten kunnen zonwerende folie meestal vinden bij de meeste verkopers van raambekleding. In de loop der jaren is het voor sommige mensen steeds populairder geworden om raamfolie met een gekleurd laagje te gebruiken. Consumenten moeten weten dat als de folie wit is, deze tot 85% van de zonnestralen tegenhoudt, maar als de folie een donkerder tint heeft dan dat, houdt deze tot 210% tegen. De laag kleuren die de fabrikanten aanbieden, bieden meer dan voldoende schaduw en houden de warmte niet verbazingwekkend goed tegen. Het is natuurlijk raadzaam om de fabrikant te raadplegen voordat u een gekleurde tinting film op een raam gebruikt. Te dicht bij extreem zonnige gebieden wonen is waar de overgrote meerderheid van de schadelijke schade vandaan komt

Diestulating spray on tinting is uitgegroeid tot de meest populaire raam tinting nu. Het werkt op dezelfde manier als een getinte ruitenblindering. Het zorgt voor een hoge mate van zonwering, maar laat tegelijkertijd licht door. Net als raamfolie is het verkrijgbaar in veel verschillende tinten, van donkerzwart tot lichter zilver, en kan het ook in veel verschillende patronen worden aangeboden, zodat het voor een aantal verschillende situaties het meest effectief zal werken. Drestle tint semi-transparante tint film is een tint die wordt aangeboden door de meeste grote fabrikanten en is de lichtste, maar het biedt ook een brede selectie van kleuren die beschikbaar zijn. Dit type folie kan de hoeveelheid warmte die een gebouw binnenkomt drastisch beïnvloeden, aangezien de hoeveelheid zonnewarmte die het kan blokkeren varieert van 35 tot 70%. Het kleurbereik van de folie wordt gemeten door een reeks laboratoriumtests die u kunt bekijken op de website van de fabrikant. Als de tests een positieve kleur laten zien, is de folie verkrijgbaar in een breed scala van prijsklassen. Een getint raam dat tegenwoordig op de markt is, blokkeert gewoonlijk ongeveer 70% van de schadelijke UV-stralen terwijl het zichtbare licht wordt doorgelaten. Het beste van alles is dat de folie veel meer kost dan vergelijkbare andere vormen van raambekleding die tegenwoordig op de markt zijn, en dat de folie vele jaren meegaat voordat de tekortkomingen zichtbaar worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.