Een binnenhuisarchitect inhuren

Binnenhuisarchitect Utrecht

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of misschien heeft u er net een gekocht die precies is zoals u het wilde, behalve dat het rommelig is met bezittingen die u in zes maanden niet heeft gebruikt. Dat gezegd hebbende … heeft u ooit overwogen een binnenhuisarchitect in te huren? Interieurontwerp is een veelzijdig vakgebied, net als architectuur, zonder twijfel! Hoewel sommigen van ons zich op hun gemak voelen in hun huis en er niets aan willen veranderen, zou de meerderheid zo nu en dan wel eens een behoorlijke opknapbeurt willen zien. Het probleem is dat velen van ons niet weten waar te beginnen of, zelfs als we dat wel wisten, we niet het geld hebben om ervoor te betalen. Toch zijn er oplossingen voor uw ruimte ellende, zelfs als u niet beschikt over duizenden om rond te gooien.

Door het inhuren van een binnenhuisarchitect die het interieur kent van de ruimte die u wilt creƫren, zal het niet alleen gemakkelijker zijn om de veranderingen aan te brengen die u wilt of tenminste gebaseerd op uw voorkeuren, maar het totale project zal minder kosten dan gebruikelijk. Dit komt omdat een interieur ontwerper weet waar te krijgen wat ze nodig hebben, wat ze moeten doen en de tijd die het zal duren om het werk te voltooien. Ook, als een goede interieurontwerper, zult u in staat zijn om een aantal exclusieve materialen die kunnen worden gebruikt op uw huis om het te laten lijken stijlvol en gezellig en waar ze te gebruiken, allemaal voor minder dan normaal. Dus in werkelijkheid krijgt u precies wat u nodig hebt en nog veel meer. Wanneer het tijd is om een binnenhuisarchitect in te huren, zijn hier een paar feiten over het inhuren van een goede: zeker, het maakt niet uit hoe goedkoop of duur de binnenhuisarchitect is, als ze het werk kunnen doen dat je gedaan wilt hebben met je huis op de manier die je wilde, zijn ze waarschijnlijk de moeite waard om te bekijken. Goede binnenhuisarchitecten zullen ervoor zorgen dat uw project is afgestemd op uw behoeften, niet op die van hen. een interieurontwerper is een ontwerper, geen verkoper.

Probeer minstens drie ontwerpopties te hebben, dit zal de ontwerpers “legitiem” houden en u bewust van wat zij aanbieden, en als hun “onderhandelingshouding” u te pakken krijgt (uitgeoefend door de meeste binnenhuisarchitecten), is het misschien tijd om iemand anders te zoeken. vergeet niet te onderhandelen over een goede prijs, met behulp van de ontwerpers uurtarief of een vast tarief, dat vooraf met u wordt besproken. Het is een algemeen aanvaard feit dat ‘je krijgt waar je voor betaalt’. als je speciale vaardigheden hebt, bedenk dan dat dit niet het moment is voor een vamps up. De ontwerpers zouden voor hun tijd moeten betalen, dus uw tijd zou waardevol zijn om aan andere, leukere taken te besteden. als u voor lange tijd in een flat verblijft, uit vrije wil of door familie (als u familieleden buiten de stad heeft) overweeg dan een aanbetaling [ turbulentie / onrust korting] en geef de binnenhuisarchitect toegang tijdens een ” zalen pas ” u zou ze toegang hebben gegeven 5 of 6 maanden voorafgaand aan dit project. als u niet in staat bent iets te kopen om de binnenhuisarchitect te helpen, vergeet dan niet dat het hele doel van het project is een huis van 5000 plus vierkante voet te ontwikkelen.

Lees meer

Licht ontwerp

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.