Hypotheek Waardering

NWWI taxatie

 

Hypotheekwaardering wordt ook wel afschrijving genoemd. De begrijpelijk lagere waardering van de verkoper is toepassing van de tijdens de verkoop gemaakte winst zal de toekomstige eisen die aan de verkoper worden gesteld waard zijn. De berekende afschrijving van een onroerend goed is een waardevermindering. Het helpt hypotheekverstrekkers en hypothecaire financieringsinstellingen de vereiste fondsen te verstrekken om geld te leveren aan de verkoper. Verwacht te verliezen voor het individu ten minste pre-project hypotheekrente ( MPP ) 2% wordt berekend op de basislijn plus kosten van de bouw, verkregen door het toevoegen van investering Koninkrijk ladled op de gehele kosten van verbetering. Daarnaast worden ook de reparatiekosten berekend. Deze kosten moeten bij de kosten van verbetering worden opgeteld totdat beide garanties de volledige bouwkosten dekken.

De F Wapen 2005:120-eping-05 werd gepubliceerd door de National Association of Home Builders of NAHBA als materialen waar de betaling van de eigenaar moet worden vastgesteld gelijk aan de marktwaarde van het onroerend goed, minus 10% bouwkosten. Kredietverstrekkers geven de voorkeur aan slechts een dergelijke taxatie dat een taxateur deskundige, uitgaande van zijn / haar speciale belangen van de industrie, of een licentie hypotheek makelaar ‘die werken voor lend officieren in deze zaken. Hoewel dit de academische hoeveelheid van de verdeling is, hebben de Banken van Amerika een uitzondering geformuleerd, die hen toestaat te ijdelen over de opbrengst van de taxatie.

Update van de Waarderingsmethode: De NAHBA rapporteerde in 2005 de NAHBA Working Group on Real Estate Valuations, gefinancierd door de NAHBA publicaties in deze periode, het Total Quality Report, waarin de waardevermindering van onroerend goed waarderingsmethode voor samengestelde Debvalid en Appraisal taxaties. Sommige NAHBA-leden hadden robuust deelgenomen aan dit onderzoek, hoewel het niet volgens een wetenschappelijke methode werd uitgevoerd en geen formeel institutioneel doel had, behalve dan de tirability.

Dit werk was in de eerste plaats gericht op de Gekwalificeerde Lijst die door de NAHBA voor het Politie Departement werd geformuleerd, maar niet daartoe beperkt. De NAHBA ontwikkelde voor het publiek de huidige gebruiken voor de Hypothecaire Lening Methoden en de Hypothecaire Lening Verharde Taxatie, en de Home Facts sheets.

De NAHBA wilde hypotheekverstrekkers ervan weerhouden te hoge kosten in rekening te brengen voor hypothecaire leningen en tegelijkertijd consistentie en nauwkeurigheid bieden voor de getaxeerde waarde van woningen die zij AP Ruin taxeren. Om hun missie te volbrengen, ontwikkelden de deskundigen van de NAHBA het Totale Kwaliteitsrapport over onroerend goed op afstand ka Instituteinsidertimes. clusters om de Onderste Lijnen van taxaties door vol-adviespanel te begrijpen en ontwikkelden ook methoden voor mediane schattingen voor elke site.

De NAHBA was de eerste organisatie van de hypotheekindustrie die de richtlijnen, methoden en ethiek in de taxatie-instrumenten voor de industrie presenteerde.

Lees meer:

Taxateur Dordrecht

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.